Om oss

Företaget har en stor passion och kunskap för förädling av fastigheter. Med vår unika kompetens och stort engagemang hjälper vi våra kunder att uppnå en fastighetsförädling till ett hållbart och tidlös resultat.

Daniel Holmqvist

Historia

Tack vare en bakgrund som byggnadsingenjör, arkitektur- & designutbildning i West London University samt Diplomerad Marknadsekonom från IHM Business School bidrar detta både till ett djup och bredd inom byggsektorn vilket även innebär ökad lönsamhetsgrad i fastighetsutvecklingsprojekt.

Under åren 2003-2012 genom partnerskap i Medvind AB utvecklades en mångfald av råvindar till exklusiva vindsvåningar. Arbetet var stort, komplext och innefattade allt från upphandlingar med förvärv av byggrätter till totalentreprenadgenomförande samt agentur av exklusiva italienska interiörprodukter.

Arkitektur

God exklusiv arkitektur har som syfte att skapa livskvalitet för människor. Det handlar om att designa byggnader och miljöer som är anpassade efter människors behov och önskemål. Detta innebär att ta hänsyn till faktorer som ljusinsläpp, tillgänglighet, flexibilitet och estetik, för att säkerställa en trivsam och funktionell miljö. Genom att fokusera på människors välbefinnande och behov, skapar god exklusiv arkitektur en atmosfär som är både inspirerande och avkopplande. Så, syftet med god exklusiv arkitektur är att göra vardagen bättre för människor.

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!
Vi återkommer så snart vi kan.
Något gick fel när meddelandet skulle skickas. Försök igen!