Leverantörer

För att säkerställa bästa kvalitet och prestanda i våra projekt, samarbetar vi med några av de mest framstående leverantörerna inom branschen. Vi använder oss av ledande varumärken som erbjuder en bred produktportfölj av hög kvalitet, inklusive belysningslösningar, möbler, textiler och material.

Boffi kök

Boffi är ett italienskt varumärke som specialiserat sig på design och tillverkning av exklusiva kök och badrumsprodukter. De är kända för sitt minimalistiska och funktionella design, hög kvalitet och användning av avancerade material och tekniker.

Boffi har samarbetat med ledande arkitekter och designers för att skapa en unik och elegant stil. Deras produkter tillverkas med omsorg och precision och erbjuder en lyxig och praktisk lösning för modernt boende.

Vondom är ett spanskt varumärke som designar och tillverkar möbler och belysningsprodukter för utomhusbruk. De är kända för sitt innovativa och avantgardistiska design, användning av avancerade material som rotationsgjuten plast och LED-belysning, samt fokus på miljövänlighet.

Vondoms produkter är skapade för att förhöja livskvaliteten och skapa en unik och stilfull atmosfär i utomhusmiljöer. De har samarbetat med ledande designers för att skapa en samling av produkter som är både estetiskt tilltalande och hållbara.

Vondom utomhus soffgrupp
Modulnova kök

Modulnova är ett italienskt varumärke som specialiserar sig på design och tillverkning av köks- och badrumsmöbler. De är kända för sitt minimalistiska och funktionella design, användning av avancerade material och tekniker, och fokus på individualitet och anpassningsbarhet.

Modulnova erbjuder ett brett utbud av produkter som kan anpassas för att passa de specifika behoven och önskemålen hos sina kunder. De har samarbetat med ledande designers för att skapa en samling av möbler som är både praktiska och stilfulla.

Eldoform startades år 2004 av Ove Lindén, entreprenör inom bygg och design sedan 1995. Verksamheten var till en början helt inriktad på projektering och installation av skräddarsydda gaseldade öppna spisar. Den unika kompetens som utvecklades ledde senare till flera berikande samarbeten.

Eldoform
Stockholm Lighting - Biblioteket Live

Stockholm Lighting är ett svenskt varumärke som specialiserar sig på design och tillverkning av belysningsprodukter. De är kända för sitt minimalistiska och stilrena design, användning av högkvalitativa material och tekniker, samt fokus på hållbarhet och energieffektivitet.

Sortimentet inkluderar taklampor, golvlampor, vägglampor och utomhusbelysning. De samarbetar med ledande designers för att skapa en samling av produkter som förhöjer det inre och yttre utseendet på hem och offentliga miljöer, samtidigt som de bidrar till en mer hållbar framtid.

Emmebi är ett italienskt varumärke som specialiserar sig på design och tillverkning av möbler. De är kända för sitt stilrena och tidlösa design, användning av högkvalitativa material och tekniker, samt fokus på komfort och funktion. Emmebis produkter inkluderar soffor, fåtöljer, bäddsoffor och sängar. De samarbetar med ledande designers för att skapa en samling av produkter som förhöjer livskvaliteten och skapar en unik och personlig atmosfär i hemmet. Deras möbler är kända för sin höga komfort, långa livslängd och stilfulla utseende.

Emmebi Cabine
Duravit badrum

Tyska Duravit specialiserar sig på design och tillverkning av badrumsprodukter. De är kända för sitt innovativa och stilfulla design, användning av avancerade material och tekniker, samt fokus på funktion och komfort. Duravits produkter inkluderar tvättställ, toaletter, bidéer, badkar, duschar och möbler för badrummet.

De samarbetar med ledande designers för att skapa en samling av produkter som förbättrar livskvaliteten och gör badrummet till en personlig och avkopplande plats. Duravits produkter är kända för sin höga kvalitet, komfort och långa livslängd.

Varaschin är ett italienskt företag som specialiserar sig på utomhusmöbler. Företaget grundades 1969 av Alfredo Varaschin och har sedan dess utvecklat en unik stil som kombinerar traditionellt hantverk med modern design. Varaschin erbjuder ett brett sortiment av produkter, från soffor och fåtöljer till bord och stolar, som passar för olika typer av utomhusmiljöer. Varaschin är känd för sin höga kvalitet, innovation och hållbarhet, och har samarbetat med många kända arkitekter och designers.

Varaschin Emma Cross
Viabizzuno utomhusbelysning

Viabizzuno är ett italienskt företag som är specialiserat på belysningslösningar för arkitektur och design. De erbjuder en bred produktportfölj med fokus på kvalitet, funktion och estetik, med syfte att skapa unika belysningsmiljöer för sina kunder. Deras produkter spänner från armaturer till kompletta belysningssystem och är utformade för att uppfylla de högsta kraven på prestanda, hållbarhet och flexibilitet.

Slamp är ett italienskt varumärke som specialiserar sig på designbelysning. De har en brett utbud av belysningsprodukter, från taklampor till golvlampor och vägglampor, med fokus på innovation, kvalitet och estetik. Deras produkter är kända för att kombinera modern design med avancerad teknik och är skapade för att ge ett unikt uttryck till inredningsmiljöer.

Slamps produkter är utformade av välrenommerade formgivare och arkitekter från hela världen och är eftertraktade för sin exklusivitet och höga kvalitet.

Slamp Aria

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!
Vi återkommer så snart vi kan.
Något gick fel när meddelandet skulle skickas. Försök igen!